Говорителят на Националната следствена служба Мариан Маринов запозна медиите с хода

...
Говорителят на Националната следствена служба Мариан Маринов запозна медиите с хода
Коментари Харесай

Кои са били с Гешев в колата и има ли щети по нея след взрива остава тайна

Говорителят на Националната следствена работа Мариан Маринов запозна медиите с хода на следствието на мястото на случая с основния прокурор през вчерашния ден (вилна зона Ярема). 

Не мога да кажа, че има обвинени, разгласи господин Маринов, като по този начин на процедура опроверга вътрешният министър Иван Демерджиев. На място бе и Сийка Милева - говорител на основния прокурор. 

Тя отхвърли да отговори дали Иван Гешев е бил в колата със фамилията си,  каквито информации излязоха през вчерашния ден. Аргументът й бе, че няма да навлизат " в персоналното пространство " на Гешев.  

Всъщност съвсем никаква конкретна информация не бе дадена на брифинга. 

След въпроси какви са вредите и въобще има ли вреди по автомобила , Мариан Маринов сподели: " Не мога да ги уточнявам. Не мога да ви кажа повече нищо от това. "

" Аз единствено ви споделям, че е осъществен оглед. Лични усещания нямам и нямам информация, с цел да ви предам такава информация ", уточни представителят на Национална следствена служба. 

На запитване допустимо ли е да няма вреди по автомобила, той отговори: " Казах ви, че каквото и да ви кажа, няма да дава отговор на действителността. "

След въпрос по какъв начин ще разяснява думите на Атанас Атанасов, че е, Мариан Маринов уточни: " Това е изказване на господин Атанасов, което е една догадка. По принцип следствието ще бъде обективно и всестранно и ще се изследват всички вероятни версии. "

Сийка Милева изясни, че най-вероятно ще се привлекат интернационалните специалисти, които да спомогнат за правенето на експертизите в хода на следствието. 

Гледайте тук:







Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР